Specialist in het (honing) coaten van noten

Met een bewezen recept en een uniek coating proces, kunnen we met recht zeggen dat Virgin Nuts de Europese noten markt 'rockt'.

Producten

Een geheel natuurlijk product zonder kunstmatige kleur-, smaakstoffen en ingrediënten voor tal van toepassingen (snack, chocolade, ijs, ontbijtgranen, enz.).

Oplossingen

Virgin Nuts produceert gecarameliseerde (zoete) en droog geroosterde snacknoten (voor retail/webshops, groothandel/distributie en verpakkingsdienstverlening) en biedt oplossingen voor de voedingsindustrie (chocolade, ijs, granen, etc.).

Fabriek

In twee fabrieken (waaronder een pindavrije productiefaciliteit, speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie) worden producten en processen op maat gemaakt om aan de eisen van u en uw klanten te voldoen.

 

 

Wat wij voor u doen

Wij vertellen u graag meer over onze producten en mogelijkheden...

 

 

Producten

Als u op zoek bent naar hoge kwaliteit, top-end en premium gecoate noten,
dan moet u bij Virgin Nuts zijn.

Al vele jaren zijn wij bekend om onze honing gecoate noten. Dankzij onze unieke werkwijze kunnen wij de beste conventionele of biologische noten ter wereld voorzien van een heerlijke crunchy laag. Naast honing, hebben we geweldige andere smaken (geheel natuurlijk), zoals kaneel, ahorn, karamel, vanille en peperkoek. Alle smaken kunnen worden gecombineerd met heerlijke natuurlijke kruiden of specerijen, zoals zeezout, peper, knoflook, cocos, venkel, enz.

Een noot is meer dan een hele noot. Daarom coaten wij alle soorten en maten vanaf 4mm en groter. Neem een ​​kijkje in ons portfolio, die een kleine selectie van de eindeloze mogelijkheden laat zien, en lees meer over onze producten en toepassingen. Als u specifieke smaak wensen heeft, neem dan contact met ons op. We staan ​​altijd open voor nieuwe ideeën.
 

Virgin Nuts
LOVE AT FIRST BITE!

Oplossingen

Virgin Nuts is een specialist in het (honing) coaten van noten voor zowel de retail/webshops, groothandel/distributie, verpakkingsservice- als voor de voedingsindustrie.

Groothandel/Distributie

Bulk levering met korte doorlooptijd. Altijd verse producten voor uw klanten.

Lees meer

Verpakkingsservice

Onze producten in uw verpakkingsmogelijkheden voor uw (private label) klanten.

Lees meer

Retail/Webshops

Onze producten passen altijd binnen het budget van uw klant. Flexibele verpakkingsoplossingen.

Lees meer

Voedingsindustrie

Crunchy gecoate stukjes noot in uw product zijn de kers op de taart.
 

Lees meer

 

 

Virgin Nuts Kernwaarden

5 belangrijke beloften aan u

Naast het naleven van de hoogste kwaliteit, voedselveiligheid, MVO, mensenrechten en eerlijke bedrijfsnormen en het ondersteunen van goede doelen, maken we de best gecoate noten ter wereld en meer... En dit kunnen we niet doen zonder ons betrokken personeel en trouwe klanten. Samen hebben we 5 kernwaarden gedefinieerd die benadrukken wie we zijn en wat we doen, oftewel onze belangrijkste beloften aan u:

#thinkinginsolutions #highquality #uniqueproducts #serviceonly #100%natural

Om onszelf er elke dag aan te herinneren, zijn onze kernwaarden verspreid op de muren van zowel onze hoofd- als onze #pindavrije fabriek. Als we de fabrieken binnenkomen, laat onze slogan boven de ingangen zien dat wij daar de wereld betreden waar we de best gecoate noten maken en meer.

Eenmaal in de fabrieken worden we overal waar we kijken bemoedigd door onze vijf belangrijkste beloften aan u:

T = Thinking in solutions
Of het nu gaat om problemen met nootjes in chocolade of ijs, een bepaalde nieuwe smaak of tijdsdruk, er is altijd een oplossing. Wij staan ​​open voor nieuwe ideeën en doen ons uiterste best om voor u de beste oplossing te vinden. Wat het probleem ook is, wij zijn altijd #thinkinginsolutions.

H =High quality
Kwaliteit is key! Alleen het beste is goed genoeg voor u. Onze service en ons eindeloze assortiment gecarameliseerde en droog geroosterde snackproducten en ingrediënten zijn allemaal #highquality.

U = Unique products
Ons unieke ambachtelijke proces levert noten, zaden en granen een geweldige geroosterde textuur op als een ideale barrière die de smaak vasthoudt. Door elke maand minimaal 5 nieuwe #outsidethebox producten te ontwikkelen en desgewenst biologisch en/of pindavrij te produceren, kunnen we met recht zeggen dat we u bieden #uniqueproducts.

S = Service only
Grote of kleine bestellingen, wij kunnen onze productie eenvoudig aanpassen. Onze doorlooptijden zijn kort en wij produceren alle producten vers op bestelling. Wij bieden u eerlijke dagprijzen en een snelle reactie op uw verzoeken. We gaan altijd een stap verder voor u #serviceonly.

100% = 100% natural
Geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen en geen onnodige toevoegingen. Onze gekarameliseerde en drooggebrande producten zijn clean label, dus #100%natural.

thus100%!

Virgin Nuts

 

 

Love at first bite

Over Virgin Nuts

"Virgin Nuts levert ambachtelijk gecoate noten - zonder kunstmatige toevoegingen - om klanten te voorzien van een superieure, natuurlijke, verse smaaksensatie."

 • 1999

  Notenkar

  Als student begon Diederick met het coaten van noten in 1999. Hij ontdekte dat noten geweldig combineren met de beste honing. Proberen, testen, verbeteren... een uniek concept was gecreëerd en vele honing gecoate noten werden verkocht vanuit zijn notenkar.

 • mei 2008

  Virgin Nuts is geboren

  De gezellige notenkarren waren allang verdwenen toen hij besloot om zijn passie, ervaring en expertise te bundelen in een nieuw bedrijf genaamd Virgin Nuts. Vanuit een kleine fabriek in Rijssen rolde hij het "honing gecoate noten" concept uit in Europa.

 • maart 2013

  Uitbreiding

  En het werkte! Uitbreiding was nodig en Diederick en medewerkers verhuisden naar een veel groter pand in Rhenen, waar we onze honing gecoate noten produceren en verkopen aan zakelijke klanten (retail, groothandel/distributie en voedingsindustrie) in heel Europa.

 • juni 2016

  Twee fabrieken

  In 2016 werd het aangrenzende gebouw verkregen om een ​​tweede productiefaciliteit te creëren en aan de steeds groeiende vraag te voldoen.

 • Vandaag

  Europa en verder

  Vandaag de dag vindt u onze noten in vele supermarkten, speciaalzaken, op markten en als halffabricaat in ijs, chocolade, granola, enz. in heel Europa.

 • Lees meer over Virgin Nuts

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie over heerlijke honing noten

Adresgegevens

Virgin Nuts B.V.
Steenoven 14a
3911 TR Rhenen
Nederland

KvK: 08171436
BTW: NL8190.71.547.B01

Algemene informatie/contact

Tel. +31 317 612019
Email: info@virginnuts.nl

Sales contact

Tel. +31 317 612019
Email: sales@virginnuts.nl