Specialist in het (honing) coaten van noten

Met een bewezen recept en een uniek coating proces, kunnen we met recht zeggen dat Virgin Nuts de Europese noten markt 'rockt'.

Producten

Een geheel natuurlijk product zonder kunstmatige kleur-, smaakstoffen en ingrediënten voor tal van toepassingen (snack, chocolade, ijs, ontbijtgranen, enz.).

Zakelijk

Virgin Nuts is een gespecialiseerde producent van gecoate noten, zaden en granen voor zowel de detailhandel, groothandel/distributie, herverpakkings- als de voedingsindustrie.

Fabriek

In onze twee fabrieken (incl. een pindavrije productie omgeving), passen wij onze producten en processen aan om te voldoen aan uw wensen en die van uw klanten.

Producten

Als u op zoek bent naar hoge kwaliteit, top-end en premium gecoate noten,
dan moet u bij Virgin Nuts zijn.

Al vele jaren zijn wij bekend om onze honing gecoate noten. Dankzij onze unieke werkwijze kunnen wij de beste conventionele of biologische noten ter wereld voorzien van een heerlijke crunchy laag. Naast honing, hebben we geweldige andere smaken (geheel natuurlijk), zoals kaneel, ahorn, karamel, vanille en peperkoek. Alle smaken kunnen worden gecombineerd met heerlijke natuurlijke kruiden of specerijen, zoals zeezout, peper, knoflook, cocos, venkel, enz.

Een noot is meer dan een hele noot. Daarom coaten wij alle soorten en maten vanaf 4mm en groter. Neem een ​​kijkje in ons portfolio, die een kleine selectie van de eindeloze mogelijkheden laat zien, en lees meer over onze producten en toepassingen. Als u specifieke smaak wensen heeft, neem dan contact met ons op. We staan ​​altijd open voor nieuwe ideeën.
 

Virgin Nuts
LOVE AT FIRST BITE!

Virgin Nuts

 

 

Love at first bite

Over Virgin Nuts

"Virgin Nuts levert ambachtelijk gecoate noten - zonder kunstmatige toevoegingen - om klanten te voorzien van een superieure, natuurlijke, verse smaaksensatie."

 • 1999

  Notenkar

  Als student begon Diederick met het coaten van noten in 1999. Hij ontdekte dat noten geweldig combineren met de beste honing. Proberen, testen, verbeteren... een uniek concept was gecreëerd en vele honing gecoate noten werden verkocht vanuit zijn notenkar.

 • mei 2008

  Virgin Nuts is geboren

  De gezellige notenkarren waren allang verdwenen toen hij besloot om zijn passie, ervaring en expertise te bundelen in een nieuw bedrijf genaamd Virgin Nuts. Vanuit een kleine fabriek in Rijssen rolde hij het "honing gecoate noten" concept uit in Europa.

 • maart 2013

  Uitbreiding

  En het werkte! Uitbreiding was nodig en Diederick en medewerkers verhuisden naar een veel groter pand in Rhenen, waar we onze honing gecoate noten produceren en verkopen aan zakelijke klanten (retail, groothandel/distributie en voedingsindustrie) in heel Europa.

 • juni 2016

  Twee fabrieken

  In 2016 werd het aangrenzende gebouw verkregen om een ​​tweede productiefaciliteit te creëren en aan de steeds groeiende vraag te voldoen.

 • Vandaag

  Europa en verder

  Vandaag de dag vindt u onze noten in vele supermarkten, speciaalzaken, op markten en als halffabricaat in ijs, chocolade, granola, enz. in heel Europa.

 • Lees meer over Virgin Nuts

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie over heerlijke honing noten

Adresgegevens

Virgin Nuts B.V.
Steenoven 14a
3911 TR Rhenen
Nederland

KvK: 08171436
BTW: NL8190.71.547.B01

Algemene informatie/contact

Tel. +31 317 612019
Email: info@virginnuts.nl

Sales contact

Tel. +31 317 612019
Email: sales@virginnuts.nl